Kineska porodica se otorovala gasom, beba umrla u bolnici

Izvor: Glas javnosti, 08.Feb.2012, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kineska porodica se otorovala gasom, beba umrla u bolnici

SPLIT – Troje kineskih državljana među kojima je i sedamnaestomesečna devojčica žrtve su trovanjem gasaom koje se dogodilo u u njihovom stanu u sredu ujutro oko devet sati u Splitu.

Prema prvim nezvaničnim informacijama devojčica je preminula,njen otac se nalazi u kritičnom stanju u splitskoj bolnici, dok je njegova supruga u stabilnom stanju, posle trovanja propan butanom koji je curio, objavio je hrvatski portal 24sata.hr.

Prema pisanju ovog portala policija još >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << uvek nije dala službenu inofrmaciju povodom ovog slučaja, ali su zato radnici koji su adaptirali kuću do koje je živela kineska porodca rekli da je nastradalu porodicu otkrila rodbina jer se nisu pojavili da otvore trgovinu.

Portal 24 sata.hr piše da je rođaka izašla iz koće brzo posle ulaska i da je žena poanično nekog zvala mobilnim telefonom, zapomagala i dozivala ljude da joj pomognu. Oni koji su ušli u stan videli su dovje supružnika kako leže na krevetu, dok devojčicu niko nije video, kao I da se nije osećao nikakv gas, pa su pomislili da ih je neka bolest pokosila.

Radnica u kineskoj radnji izjavila je novinarima da nisu nastradali njeni vlasnici već njihovi rođaci koji su došli nedavno u posetu iz Kine

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.