Kimani Frend osuđen na TRI GODINE zatvora zbog usmrćivanja Nevene Dragutinović

Izvor: Blic, 28.Dec.2015, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kimani Frend osuđen na TRI GODINE zatvora zbog usmrćivanja Nevene Dragutinović

Košarkaš sa Jamajke Kimani Frend, koji je u novembru 2012. godine izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Nevena Dragutinović (29), devojka pevača grupe In Vivo, osuđen je danas u Višem sudu u Beogradu ponovo na tri godine zatvora.

Frend je na uglu Francuske i Cara Dušana u pijanom stanju "škodom fabijom" pregazio Dragutinovićevu koja je u tom trenutku izašla iz taksija.

Na prvom suđenju Kimani je osuđen na tri godine robije.

Na nedavnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekosntrukciji veštak saobraćajne struke Kosta Grubor izjavio je da je moguće da Kimani zaista nije video devojku jer su ga zaslepela svetla drugog automobila koje je bilo parkirano u blizini.

Veštak je, podsetimo, ovo izjavio nakon što je Kimani na mestu nesreće pokazao kako se udes dogodio.

Presudi je prisustvo predstavnik konzulata sa Jamajke.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.