Izvor: Večernje novosti, 20.Okt.2014, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamenovana kuća Srba u Klini

KLINA - Kuća Draga Kunića u Klini bila je meta napada za sada nepoznatih osoba, koje su kamenicama porazbijale stakla na nekoliko prozora, izjavila je danas načelnica Pećkog okruga Vinka Radosavljević. Ona je u izjavi Tanjugu rekla da se incident dogodio u nedelju uveče oko 21 sat i da su na kući Kunića polupani prozori. Načelnica okruga je navela da je ova srpska porodica - Drago i njegova supruga - pretrpela strah i da su uznemireni. Kunići su napad prijavili policiji koja je izvršila uviđaj, prenela je Radosavljevićeva. Drago Kunić je i prošle godine napadnut na svom imanju u Klini. U Klini trenutno živi četrdeset srpskih povratničkih porodica.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Napad na srpsku kuću u Klini

Izvor: KMnovine.com, 20.Okt.2014

Šiptari kamenovali kuću Srbina u Klini koga su i prošle godine nekažnjeno napali i za to njega optužili.... ..Naslovna foto: Kuća srpskih povratnika, okolina Klina - KM Novine... .Kuća Draga Konića u Klini bila je meta napada za sada nepoznatih osoba, koje su kamenicama porazbijale stakla na...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.