Kakav nastup priprema opozicija danas u Skupštini Srbije kada bi trebalo da bude izabrana Ana Brnabić za predsednicu?

Izvor: Danas, 18.Mar.2024, 09:01

Kakav nastup priprema opozicija danas u Skupštini Srbije kada bi trebalo da bude izabrana Ana Brnabić za predsednicu?

Opozicionari sa kojima je Danas razgovarao uoči današnje sednice Skupštine Srbije (ponedeljak, 18. mart), kada bi Ana Brnabić trebalo da bude izabrana za predsednicu, iako ne otkrivaju konkretno kakav im je plan za nastup u parlamentu, iz odgovora bi se mogao posredno izvući zaključak da ovog puta neće praviti buku i onemogućavati zasedanje, već koristiti priliku da se iz skupštinskih klupa obrate građanima.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Opozicionari o današnjem nastupu u parlamentu - buka i bojkot ili obraćanje? Evo šta planiraju

Izvor: Radio 021, 18.Mar.2024

Opozicionari sa kojima je Danas razgovarao uoči današnje sednice Skupštine Srbije, kada bi Ana Brnabić trebalo da bude izabrana za predsednicu, ne otkrivaju konkretno kakav im je plan za nastup.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.