Izvor: Blic, 02.Jun.2022, 13:56

KUVAR ĐURA PRIZNAO UBISTVO PILOTA, TVRDI DA SE NE SEĆA KAKO JE UBIO VUKA "Jolovići su me maltretirali jer sam partizanovac, ubio sam ga jer sam se PLAŠIO ZA MAJKU"

Đura N. (23) iz Jakova, osumnjičen za ubistvo Vuka Jolovića (30), priznao je ubistvo i rekao da se ne seća trenutka u kom je pucao na žrtvu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VUK I OSTALI SU GA MALTRETIRALI ZATO ŠTO JE "PARTIZANOVAC" Sramna odbrana ubice iz Jakova, Đura priznao delo

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2022

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Đura N. (23) zbog sumnje da je 29. maja 2022. godine u Jakovu usmrtio Vuka J. (30) iz automatske puške "kalašnjikov". Đura N. je izneo svoju odbranu u prisustvu izabranog branioca, priznao je delo, ali je tvrdio da se ne seća samog momenta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.