Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2022, 14:20

VUK I OSTALI SU GA MALTRETIRALI ZATO ŠTO JE "PARTIZANOVAC" Sramna odbrana ubice iz Jakova, Đura priznao delo

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Đura N. (23) zbog sumnje da je 29. maja 2022. godine u Jakovu usmrtio Vuka J. (30) iz automatske puške "kalašnjikov". Đura N. je izneo svoju odbranu u prisustvu izabranog branioca, priznao je delo, ali je tvrdio da se ne seća samog momenta kada je pucao na Vuka J.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor iz svih zakonskih razloga: zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo u sticaju da krivićnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja.

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičeni je izrazio kajanje i tvrdio da se ne seća samog pucanja. Rekao je da su ga ranije tog dana ubijeni, njegov rođeni brat i još jedan njihov prijatelj maltretirali i prebili, ali je uspeo da pobegne kući.

Kasnije su tukli i njegovog oca, a tokom večeri došli su mu ispred kuće gde su tukli i njegovog brata.

Plašio se da mu ne diraju i majku, jer je čuo da oni sve redom maltretiraju u tom kraju, pa je uzeo pušku iz svoje spavaće sobe i krenuo ka Vuku i ostalima. Nakon pucnjave, koje se ne seća, seo je u svoj "golf 4" i pobegao u sumu do Progada gde se krio do predaje.

Tvrdi da nije znao da je Vuka ubio sve do predaje policiji u PS Surčin.

Smatra da su ga Vuk i ostali maltretirali jer je "Partizanovac", dok su oni, kako je rekao, navijači neke navijačke grupe "Crvene zvezde".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osumnjičeni za ubistvo u Jakovu priznao zločin, određen mu je pritvor

Izvor: RTS, 02.Jun.2022

Dvadesettrogodišnji Đ. N. priznao je na saslušanju da je pre četiri dana u Jakovu ubio Vuka Jolovića iz automatske puške "kalašnjikov". Određen mu je pritvor do 30 dana. . Viši sud u Beogradu odredio je pritvor Đ. N. (23), koji se sumnjiči da je 29. maja 2022....

Nastavak na RTS...

"PUŠKU SAM NAŠAO U BLIZINI MANASTIRA" Đura na saslušanju nastavio da šokira, otkrio šta je uradio sa oružjem

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2022

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Đura N. (23) zbog sumnje da je 29. maja 2022. godine u Jakovu usmrtio Vuka J. (30) iz automatske puške "kalašnjikov"...Đura N. je priznao krivično delo, ali je tvrdio da se ne seća samog momenta kada je pucao na Vuka J., a potom iznenadio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.