KUĆA UŽASA U SMEDEREVU: Vezivao lancima žene kao životinje

Izvor: NaDlanu.com, 17.Mar.2016, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUĆA UŽASA U SMEDEREVU: Vezivao lancima žene kao životinje

Četiri žene koje je Goran M. (52) zvani Dobrilin iz Smedereva primoravao na prostituciju mesecima su jele živo meso i bile mučene i vezivane lancima!

Policija je bila u šoku kad je ušla s nalogom za pretres u kuću Gorana M.

Koristeći nihovu tešku materijalnu situaciju i zavisnost od heroina, Smederevac goran M. primoravao je četiri žene da se bave oprostitucijom. Držao ih je vezane lancima u jednoj kući na periferiji grada i podvodio maloletnicima i starcima >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << za hiljadu dinara. Kad je na osnovu prijave komšija došla u kuću, policija je bila u šoku.

Dve žene su bile vezane lancima za staru tešku peć, dok je treća žena jela iz konzerve hranu za pse kojoj je istekao rok trajanja. Protiv Gorana M. podneta je krivična prijava i određen pritvor od 30 dana.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.