KRVAVA GODIŠNJICA Kobne večeri Opačići slavili uz tamburaše

Izvor: Blic, 02.Mar.2015, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVA GODIŠNJICA Kobne večeri Opačići slavili uz tamburaše

U večeri ubistva Opačići, Jasmina i Nenad, proslavljali su 22 godine braka.

Bračni par je oko 20 časova došao u restoran „Akva Dorija“, gde su im društvo pravili Opačićev mlađi brat i Jasminina drugarica.

- Sedeli su u manjem društvu i večerali uz vino. Bili su tu i tamburaši. Nisu se

Po Novom Sadu su odmah posle ubistva vođe veterničkog klana Nenada Opačića krenule spekulacije da je nekadašnji glavni vojvođanski narko-bos ubijen jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je planirao da se, po puštanja na slobodu 30. januara 2018, vrati u kriminalne poslove.

dugo zadržavali, mislim da su otišli pre 23 časa – rekao je za “Blic” jedan od konobara koji je posluživao Opačića i goste samo nekoliko minuta pre likvidacije.

Menadžer “Akva Dorije” juče nije želeo da potvrdi niti da demantije tu priču, ali je potvrdio da je Nenad Opačić bio čest gost ovog restorana.

Nakon večere društvo je otišlo na još jedno piće, a potom su krenuli kućama.

Predrag Opačić, Nenadov mlađi brat, otišao je u njihovu porodičnu kuću u Veterniku, a Nenad, Jasmina i njena prijateljica ka Novom naselju.

Ubica nije želeo da likvidira njihovu prijateljicu, ali je na Opačiće ispalio najmanje osam hitaca u glavu i vrat.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U večeri ubistva Opačići slavili uz tamburaše

Izvor: Press, 02.Mar.2015

U večeri ubistva Opačići, Jasmina i Nenad, proslavljali su 22 godine braka. . Bračni par je oko 20 časova došao u restoran „Akva Dorija“, gde su im društvo pravili Opačićev mlađi brat i Jasminina drugarica. - Sedeli...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.