Još jedna ulica u Sremskoj Mitrovici dobija gas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2021, 09:38

Još jedna ulica u Sremskoj Mitrovici dobija gas

Zbog velike zainteresovanosti građana da se priključe na distributivnu gasnu mrežu, Javno preduzeće "Srem Gas", Sremska Mitrovica, izgrađuje još jedan produžetak mreže u Matoševoj ulici u Sremskoj Mitrovici. Vrednost radova je 1.200.000dinara.

Produžetak uličnog voda u ovoj ulici gradi se u dužini od 270 metara. Biće izgrađeno sedam priključaka, a još trideset stanovnika ove ulice iskazalo je interesovanje za priključenje na gasnu mrežu.

Jedan od osnovnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ciljeva JP "Srem Gasa" jeste povećžanje broja korisnika i produženje gasne mreže, istakla je direktorka preduzeća Danica Nedić.

Direktorka je između ostalog istakla i to da će javno preduzeće "Srem Gas" nastaviti sa izgradnjom gasne mreže na teritoriji Grad dokle god je zainteresovanost građana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.