Jedan od pet miliona: Ako NOVA i SMS ne proglase bojkot, izlazimo na izbore

Izvor: Danas, 21.Jan.2020, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan od pet miliona: Ako NOVA i SMS ne proglase bojkot, izlazimo na izbore

Aktivistkinja pokreta "Jedan od pet miliona" Valentina Reković kazala je danas da će taj pokret izaći na predstojeće parlamentarne izbore, ukoliko potpisnice Sporazuma sa narodom Nova stranka i Stranka moderne Srbije (SMS), kako je kazala, "ne održe svoju reč" i ne proglase bojkot u narednih sedam dana.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jedan od pet miliona: Izlazimo na izbore ako Nova stranka i SMS ne proglase bojkot u narednih 7 dana

Izvor: Beta, 21.Jan.2020

Aktivistkinja pokreta "Jedan od pet miliona" Valentina Reković rekla je da će taj pokret izaći na predstojeće parlamentarne izbore, ukoliko potpisnice Sporazuma sa narodom Nova stranka i Stranka moderne Srbije (SMS), kako je kazala, "ne održe svoju reč" i ne proglase bojkot u narednih sedam dana.Ona...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.