Izvor: S media, 10.Apr.2013, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javorkin rođeni brat: "Moj zet u kući bio tiranin i patio što sin neće da se ženi"

"Još nismo svesni šta nas je snašlo", kaže za „Novosti“ Živomir Starčević, Javorkin rođeni brat, koji je u danu tragedije u Velikoj Ivanči došao u sestrinu kuću da napoji stoku.

"Kad sam stigao, krave su udarile u riku. A ja u jauk. Bio sam na ivici da i sam dignem ruku na sebe. Toliko mi je bilo teško. Zašto, Ljubiša, čoveče to učini?!"

Živomir priča da je njegov zet bio za celo selo dobar, ali je u svojoj porodici bio prek, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << žustar, ali precizan:

"Sve je kod njega moralo da bude pod konac."

"Rano je ustajao. Do jutra je sve poslove pozavršavao. Domaćin, kakvim se ponosila Ivanča. A domaćinstvo, nema šta nije imalo. Od poljoprivrede, od koje su mahom živeli, odvajao je i pomagao ćerkama. Svakoj je svadbu napravio, jednoj i kuću podigao. Ali, patio je zašto se Branko ne ženi", priča javorkin brat.

"Govorio mi je, kad god bi došao u Orašac: „Stalno ga ubeđujem da se ženi, da imam unuke i od sina. Neće... Digao sam ruke, neću više ni da ga ubeđujem.“

Kad je ostao bez posla, jeste mu bilo žao, ali nije preterano patio zbog sebe. Jeste zbog Branka, koji je takođe ostao bez posla."

(Novosti)

FOTO: Tanjug, Srđan Ilić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.