Izvor: Telegraf.rs, 27.Nov.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV SNIMAK: Turci iznose beživotno telo Zvezdinog navijača, a za njim ostaju krvavi tragovi! (UZNEMIRUJUĆI NVIDEO)

Na Jutjubu se pojavio snimak na kome se vidi prebacivanje tela izbodenog Zvezdinog navijača iz bolnice u mrtvačnicu u Istanbulu

Na društvenoj mreži Jutjub pojavio se potresni snimak iz Istanbula, na kome se vide do sada nikad emitovani detalji prebacivanja tela ubijenog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića koji je s leđa izboden neposredno pred košarkaški meč Galatasaraja i crveno-belih prošle nedelje.

Telo nastradalog navijača Crvene zvezde dopremljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je u subotu u Srbiju iz Istanbula, gde ga je na beogradskom aerodromu preuzela porodica.

Sahrana tragično nastradalog mladića održana je u ponedeljak na Bežanijskom groblju.

Snimak sadrži uznemirujuće scene i nije za osetljivije:

Pročitajte još i:

EKSKLUZIVNO: Pogledajte snimak hapšenja ubice Marka Ivkovića! (VIDEO)

Ovo je monstrum koji je ubio navijača Zvezde Marka Ivkovića! (FOTO) (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

JEZIV-SNIMAK-Turci-iznose-bezivotno-telo-Zvezdinog-navijaca-a-za-njim-ostaju-krvavi-tragovi

Izvor: medio.rs, 27.Nov.2014

Na Jutjubu se pojavio snimak na kome se vidi prebacivanje tela izbodenog Zvezdinog navijača iz bolnice u mrtvačnicu u Istanbulu..Na društvenoj mreži Jutjub pojavio se potresni snimak iz Istanbula, na kome se vide do sada nikad emitovani detalji prebacivanja tela ubijenog navijača Crvene zvezde Marka...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.