Iznenada preminuo predsednik opštine Medveđa

Izvor: BKTV News, 23.Nov.2014, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenada preminuo predsednik opštine Medveđa

Predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković (1962.) umro je danas, najverovatnije od posledica srčanog udara, rečeno je u Domu zdravlja u toj varoši.
 
Prema izjavama lekara, Drašković je dovezen u Dom zdravlja u besvesnom stanju, a umro je oko 20 časova posle neuspešne reanimacije.
„Naša ekipa hitne pomoći je na licu mesta pokušala reanimaciju, mi smo nastavili da ga reanimiramo u Domu zdravlja, ali pomoći nije bilo. On je već bio mrtav“, kazao je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << internista Nebojša Arsić.
Prema navodima prijatelja, Drašković je danas bio u rodnom selu svojih roditelja, selu Vrapce nedaleko od Medveđe.
„Odveo je kravu do reke. Posle sat vremena krava se vratila, a njega nije bilo. Pronašla su ga braća od stričeva u blizini kuće i zvala hitnu pomoć“, ispričao je jedan od prijatelja porodice Drašković.
Javni tužilac Višeg suda u Leskovcu naredio je obdukciju tela.
Drašković je bio predsednik opštine Medveđa u trećem mandatu, kao nosilac liste Grupe građana „Gornja Jablanica“. Iza sebe je ostavio suprugu i desetogodišnju ćerku.
Izvor: Beta
The post Iznenada preminuo predsednik opštine Medveđa appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umro predsednik opštine Medveđa

Izvor: Mondo, 23.Nov.2014

Predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković (52) umro je danas, najverovatnije od posledica srčanog udara, rečeno je u Domu zdravlja u toj varoši...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija..Prema izjavama lekara, Drašković je dovezen u Dom zdravlja u besvesnom stanju, a umro je oko...

Nastavak na Mondo...

IN MEMORIAM: Slobodan Drašković

Izvor: OkRadio.rs, 23.Nov.2014

Vranje - U nedelju kasno popodne, u rodnom selu Vrapče, na granici sa KiM, u kući gde je rođen pre 52 godine, iznenada je umro Slobodan Drašković, predsednik opštine Medveđa. Iz nepotvrđenih izvora saznajemo se je Drašković preminuo od posledica srčanog udara, prilikom kojeg je brzom intervencijom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Umro predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković

Izvor: Kurir, 23.Nov.2014

LESKOVAC - Predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković (52) umro je danas, najverovatnije od posledica srčanog udara, rečeno je agenciji Beta u Domu zdravlja u toj varoši. Prema izjavama lekara, Drašković je dovezen u Dom zdravlja u besvesnom stanju, a umro je oko 20 časova posle neuspešne...

Nastavak na Kurir...

Preminuo predsednik opštine Medveđa

Izvor: Radio 021, 24.Nov.2014, 00:05

Predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković (1962) preminuo je danas, najverovatnije od posledica srčanog udara, rečeno je u Domu zdravlja u toj varoši...Prema izjavama lekara, Drašković je dovezen u Dom zdravlja u besvesnom stanju, a umro je oko 20 časova posle neuspešne reanimacije. "Naša...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.