UMRO predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković

Izvor: juGmedia, 23.Nov.2014, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMRO predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković

LESKOVAC – Predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković (52) umro je večeras iznenada, najverovatnije od posledica srčanog udara.

Prema izjavama lekara,Drašković je dovežen u Dom zdravlja u besvesnom stanju, a njegova smrt je ozvaničena oko 20 časova posle neuspešnih reanimacija.

„Naša ekipa hitne pomoći je na licu mesta pokušala reanimaciju, mi smo nastavili da ga reanimiramo u Domu zdravlja, ali pomoći nije bilo. On je već bio mrtav“, kazao je >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << internista Nebojša Arsić.

Prema navodima prijatelja, Drašković je danas bio u rodnom selu svojih roditelja Vrapce nedaleko od Medveđe.

„Odveo je kravu do reke. Posle sat vremena krava se vratila, a njega nije bilo. Pronašla su ga braća od stričeva u blizini kuće i zvala hitnu pomoć“, ispričao je jedan od Draškovićevih prijatelja.

Prema saznanjima Jugmedie, javni tužilac Višeg suda u Leskovcu naredio je odbukciju tela.

Drašković je bio predsednik opštine Medveđa u trećem mandatu, kao nosilac lsite Grupe građana „Gornja Jablanica“.

Iza sebe je ostavio suprugu i devetogodišnju kćerku.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umro predsednik opštine Medveđa

Izvor: B92, 23.Nov.2014

Leskovac -- Predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković, iznenada je preminuo u nedelju popodne u svom rodnom selu Vrapcu u 52. godini...Prema još nepotvrđenim informacijama Drašković je preminuo od posledica srčanog udara...Slobodan Drašković je prvi put za predsednika opštine izabran...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.