Izgorela kuća gradonačelnika Leskovca, sumnja se da je požar podmetnut

Izvor: Blic, 02.Sep.2017, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorela kuća gradonačelnika Leskovca, sumnja se da je požar podmetnut

Kuća gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića na obali Vlasinskog jezera izgorela je sinoć do temelja u požaru za koji se sumnja da je podmenut, prenosi "Jugmedia".

U vatrogasnoj službi u Vranju rečeno je da požar buknuo u 22 časa, a lokalizovan jedan sat posle ponoći.

- Jedna vikendica je u potpunosti izgorela, ali na sreću nema povređenih. Naše ekipe su na terenu i još gase požar - rekao je dežurni vatrogasac za "Jugmediu".

Komšije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Cvetanovića, koji su pokušali da ugase požar, pričaju da su najpre naišle na razbijen prozor na spavaćoj sobi i da su primetile da je žarište u dnevnoj sobi.

- Ništa nismo mogli da uradimo, vatra je naglo buknula. Vatrogascima je iz Surdulice trebalo sat vremena da stignu. Kuća je gorela kao buktinja - rekao je komšija.

Na licu mesta u 1.20 sati su načelnik vatrogasne službe iz Vranja, policija i saradnici Gorana Cvetanovića, koji tada još nije stigao iz Leskovca.

Kuća Cvetanovića bila je pod video nadzorom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.