Izvor: B92, 16.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga o motivima ubistva donatora

Šabac -- Policija istražuje motive ubistva Dragoslava Tešića, za koje je osumnjičen Milenko B., čijoj je kćerki Tešić dao bubreg.

Milenko B. je juče oko 10 sati u Brezjaku kod Lozince, na putu ispred kuće nožem izbo Tešića, i nakon toga se predao policiji. Šabačka policija je saopštila i da je Milenku B. određen pritvor od 48 časova, nakon čega će biti predat dežurnom sudiji Okružnog suda u Šapcu.

Tešić je prošle godine bio donator bubrega >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Milenkovu tada četrnaestogodišnju kćerku V. B., i nakon uspešne transplantacije bubrega, bio je drag gost u njihovoj kući.

Meštani Brezjaka Dragoslava Tešića opisuju kao skromnog i dobrog čoveka i izražavaju nevericu da je tako surovo okončan život čoveka koji je na nesebičan način pomogao tuđem detetu.

Tešić je prošlogodišjni dobitnik nagrade za najplemenitiji podvig "Večernjih novosti".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.