Intenzivna potraga za nestalim licem na Fruškoj Gori

Izvor: B92, 18.Okt.2019, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intenzivna potraga za nestalim licem na Fruškoj Gori

Spasioci Gorske službe spasavanja Srbije su u petak primili poziv povodom nestanka osobe na Fruškoj Gori u okolini Stražilova.

Nestala osoba R.M. (58) je trebala da se nađe sa prijateljem oko 10 časova povodom druženja i pravljenja roštilja, ali R.M se nije pojavio na dogovorenom mestu i gubi mu se trag dok je njegovo vozilo pronađeno na mestu gde je parkirao.

Prema poslednjim informacijama, ekipe Gorske službe spasavanja su u intenzivnoj potrazi za nestalim, očekuje se i pojačanje na terenu.

Potraga neće prestajati ni tokom noći i trajaće neprekidno do pronalaska lica.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Spasioci tragaju za nestalim čovekom u okolini Stražilova

Izvor: Radio 021, 19.Okt.2019, 07:46

Spasioci na Fruškoj gori tragaju za čovekom čiji je nestanak prijavljen u petak...Gorska služba spasavanja saopštila je da im je prijavljeno da je 58-ogodišnji R.M. nestao na Fruškoj gori, u okolini Stražilova...On je trebalo da se nađe sa prijateljem, oko 10 časova, na roštilju, ali se nije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.