Izvor: B92, 23.Sep.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić pušten iz pritvora

Valjevo -- Zamenik opštinskog tužioca u Valjevu potvrdio da je ukinut pritvor Vladanu Iliću, optuženom da je uznemiravao sestru Zorana Đinđića.

Posle rešenja dežurnog istražnog sudije Opštinskog suda u Valjevu Snežane Jovanović, Ilić će se tokom istrage braniti se sa slobode.

Zamenik tužioca Vukašin Vujičić je rekao da je Ilić tokom davanja iskaza priznao da je juče posle podne telefonom zvao Gordanu Đinđić-Filipović. "Posle svih činjenica kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo raspolagali, procenjujući ličnost osumnjičenog, ali i interes oštećene, opštinski tužilac nije stavio zahtev za određivanje pritvora, koji bi u ovom slučaju najduže mogao biti osam dana, pa je istražni sudija doneo rešenje o puštanju Ilića na slobodu", rekao je Vujičić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.