Ilić: Strah ili dostojanstvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2017, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Strah ili dostojanstvo

U Srbiji nikada nije bio veći pritisak na zaposlene i ljude u javnom sektoru ukoliko ne podrže (Aleksandra) Vučića za predsednika, izjavio je danas predsednik Nove Srbije Velimir Ilić i pozvao građane da potpišu sve što se od njih traži da ne bi ostajali bez posla i bili progonjeni, a da glasaju onako kako im srce kaže.

Ilić je kao primer da "građani Srbije žive u diktaturi, koja nije viđena poslednjih 20 godina", naveo Užice, gde je, kako je rekao, Tihomir Petković >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pozivao sve, počev od predsednika mesnih zajednica i vršio pritisak na one koji imaju zaposleno dete ili supružnika da će ostati bez posla ukoliko ne budu glasali za Vučića.

Ljudi u ovakvom strahu nisu živeli ni devedesetih, rekao je Ilić i ocenio da je to što se događa u Srbiji "najveća sramota".

"Molim sve građane da im obećaju sve što od njih traže, baš onako kako oni obećavaju građanima sve i svašta pred izbore, a kada na dan izbora stanete iza paravana i uzmete olovku u ruke vi ste jedini gospodari svoje sudbine i vi birate hoćete li živeti i dalje u strahu i pod pritiskom ili vratiti sebi ljudsko dostojanstvo", napomenuo je Ilić.

Imamo alternativu, rekao je Ilić i naveo da je Vuk Jeremić svetski čovek, diplomata, koji ništa slično ne bi uradio.

"Zato ćemo ga podržati. Pozivam sve mlade koji žele da vide perspektivu u ovoj državi da to urade, a ne da se plaše", poručio je Ilić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ilić: Pritisak i progon na zaposlene u javnom sektoru, moraju da podrže Vučića

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Mar.2017

Predsednik Nove Srbije (NS) Velimir Ilić ocenio je danas da u Srbiji nikаdа nije bio veći progon i pritisаk nа zаposlene u jаvnom sektoru ukoliko ne podrže kandidata vladajućih stranaka na predstojećim predsedničkim izborima..."Pozivаm sve člаnove Nove Srbije dа potpišu sve što trebа,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Karić u Ćupriji: Glas za Vučića, glas za stabilnost i mir

Izvor: Blic, 15.Mar.2017, 20:09

Predsednik Pokreta Snaga Srbije Bogoljub Karić pozvao je danas, na mitingu u Chupriji, građane da 2. aprila izađu na predsedničke izbore i glasaju za Aleksandra Vučića jer tako glasaju za stabilnost i mir...Karić je poručio da je glas za Vučića glas za Srbiju, jedinstvo, stabilnost i mir...-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.