14. mart  2017. 19.39  | Izvor: FoNet

Ilić: Strah ili dostojanstvo

UŽICE -

U Srbiji nikada nije bio veći pritisak na zaposlene i ljude u javnom sektoru ukoliko ne podrže (Aleksandra) Vučića za predsednika, izjavio je danas predsednik Nove Srbije Velimir Ilić i pozvao građane da potpišu sve što se od njih traži da ne bi ostajali bez posla i bili progonjeni, a da glasaju onako kako im srce kaže.

Ilić je kao primer da "građani Srbije žive u diktaturi, koja nije viđena poslednjih 20 godina", naveo Užice, gde je, kako je rekao, Tihomir Petković pozivao sve, počev od predsednika mesnih zajednica i vršio pritisak na one koji imaju zaposleno dete ili supružnika da će ostati bez posla ukoliko ne budu glasali za Vučića.

Ljudi u ovakvom strahu nisu živeli ni devedesetih, rekao je Ilić i ocenio da je to što se događa u Srbiji "najveća sramota".

"Molim sve građane da im obećaju sve što od njih traže, baš onako kako oni obećavaju građanima sve i svašta pred izbore, a kada na dan izbora stanete iza paravana i uzmete olovku u ruke vi ste jedini gospodari svoje sudbine i vi birate hoćete li živeti i dalje u strahu i pod pritiskom ili vratiti sebi ljudsko dostojanstvo", napomenuo je Ilić.

Imamo alternativu, rekao je Ilić i naveo da je Vuk Jeremić svetski čovek, diplomata, koji ništa slično ne bi uradio.

"Zato ćemo ga podržati. Pozivam sve mlade koji žele da vide perspektivu u ovoj državi da to urade, a ne da se plaše", poručio je Ilić.

Srodne vesti

Broj komentara: 3

slobodan  14. 03. 2017. | 20:17
Crni Ilicu o cemu ti pricas jel mozda ono sto si godinama radio. A ko to moze da naredi nekom za koga da glasa, dali ti to mozda snimas. problem je kod tebe sto vise nemas ucenjivackog potencijala pa bi sad Vucka pojeo. Cuti disi ...............
JEKI  15. 03. 2017. | 09:08
Veljo samo ti molim te nemoj o tome.
Miško  15. 03. 2017. | 11:51
Neka se seti Ilić šta je radio 2000-tih.