INSPEKTOR PAŽIN OSTAJE U PRITVORU

Izvor: Kurir, 25.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INSPEKTOR PAŽIN OSTAJE U PRITVORU

BEOGRAD - Vrhovni sud Srbije saopštio je juče da je odbio kao neosnovanu žalbu bivšeg policijskog inspektora Slobodana Pažina osuđenog u procesu „zemunski klan“, a koji je zatražio puštanje iz pritvora.

Pažin je osuđen na jedinstvenu kaznu od sedam godina i pet meseci za neprijavljivanje krivičnog dela i za pomoć počiniocu posle izvršenog dela. Njemu je, pre oko godinu dana, bio ukinut pritvor, da bi mu sudsko veće, po izricanju presude, 18. januara ponovo odredilo pritvor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Sud je ocenio da je pravilna odluka prvostepenog suda o određivanju pritvora optuženom, nakon izricanja prvostepene presude. Pažin i advokat podneli su žalbu protiv rešenja Okružnog suda u Beogradu, posebnog odelenja o određivanju pritvora, nakon objavljivanja presude.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.