Izvor: RTS, 06.Okt.2022, 14:16

Hapšenje zbog trgovine ljudima

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima uhapšene dve osobe u Beogradu, dok se za jednom osobom traga, saopšteno u MUP-u.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su F. T. (2002) i T. J. (2002) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima, dok se za jednom osobom traga.Oni se terete da su oštećenu sedamnaestogodišnjakinju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << primoravali na prostituciju, a novac od toga prisvajali, navodi se u saopštenju MUP-a.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega su uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšena dva mladića zbog sumnje da su počinili krivično delo trgovine ljudima

Izvor: Danas, 06.Okt.2022

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je policija uhapsila F. T. (20) i T. J. (20) zbog sumnje da su počinili krivično delo trgovina ljudima, dok se za jednom osobom traga.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.