Hapšenje zbog krađe mača sa spomenika Sibinjanin Janku

Izvor: RTS, 01.Avg.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog krađe mača sa spomenika Sibinjanin Janku

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. Č. (25), J. S. (26) i B. M (25), zbog sumnje da su izvršili krivično delo krađa, saopštio je MUP.
Uhapšeni se sumnjiče da su 31. jula u noćnim satima oštetili spomenik Sibinjanin Janka u Zemunu, na taj način što su ukrali mač koji je bio sastavni deo spomenika.

M. Č. i J. S. uhapšeni su neposredno nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izvršenja krivičnog dela, dok je B. M. uhapšen danas.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOLIJALI KRADLJIVCI MAČA SIBINJANIN JANKA Troje uhapšeno zbog oštećenja spomenika u Zemunu

Izvor: Blic, 01.Avg.2019

Beogradska policija uhapsila je trojicu mladića, osumnjičene da su oštetili novi spomenik Sibinjanin Janku u Zemunu i ukrali sa njega mač.

Nastavak na Blic...

UHAPŠEN I TREĆI VANDAL Mladići koji su ukrali deo spomenika Sibinjanin Janku u pritvoru

Izvor: Blic, 01.Avg.2019

Policija je uhapsila M. Č. (25), J. S. (26) i B. M. (25) zbog sumnje da su oštetili spomenik Sibinjanin Janka u Zemunu.

Nastavak na Blic...

Osamnaestogodišnjak iz Kovina uhapšen zbog silovanja devojke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su osamnaestogodišnjeg muškarca iz Kovina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje...Sumnja se da je on silovao sedamnaestogodišnju devojku u pomoćnom objektu domaćinstva u kom ona živi, saopštila je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.