Hapšenja zbog sumnje da su falsifikovali zapisnike o tehničkom pregledu

Izvor: RTS, 04.Jul.2019, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja zbog sumnje da su falsifikovali zapisnike o tehničkom pregledu

Niška policija uhapsila je pet osoba zbog sumnje da su izvršili krivična dela zloupotrebe službenog položaja i falsifikovanja isprave.
Sumnja se da su oni kao odgovorna lica - kontrolori na tehničkom pregledu, 3. i 4. jula 2018. godine, sačinili i potpisali 20 zapisnika o izvršenom tehničkom pregledu vozila i u registar pregledanih upisali vozila, a da ona tom prilikom nisu stvarno bila na liniji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tehničkog pregleda.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom - Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije, uhapsili su S. M. i D. R. iz Niške banje, kao i G. S. i B. E. iz Niša i I. S. iz okoline Niša, saopštila je PU Niš.
Osumnjičeni će, uz izveštaj o hapšenju i krivičnu prijavu, biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Nišu, u Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.