Hapšenja zbog iznude u Nišu

Izvor: RTS, 26.Nov.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja zbog iznude u Nišu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su A. K. (27), S. S. (32) i M. V. (34) iz Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznuda.
Sumnja se da su njih troje u prethodnom periodu od šezdesetosmogodišnjeg muškarca iznuđivali novac na ime njegovog duga od 4.000 evra prema jednoj osobi i, uz pretnje, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zahtevali da plaća kamatu na mesečnom nivou što je oštećeni i činio, saopštio je MUP.
Osumnjičeni su uhapšeni prilikom primopredaje novca.
Policija je prilikom hapšenja kod A. K. pronašla "kašikaru", a pretresom njegove kuće pušku i manju količinu kokaina, pa će protiv njega biti podnete i krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PLATILE NJEGOVIH 4.000 EVRA, PA GA MALTRETIRALE Dve iznuđivačice otkupile dug, pa naplaćivale kamatu dužniku!

Izvor: Blic, 26.Nov.2019

Niška policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsila je A. K. (27), S. S. (32) i M. V. (34) iz Aleksinca, zbog da su od šezdesetosmogodišnjeg muškarca iznuđivali novac na ime njegovog duga od 4.000 evra prema jednoj osobi i, uz pretnje, zahtevali da plaća kamatu na mesečnom nivou...

Nastavak na Blic...

Uhapšeni mladići iz Niša i Aleksinca zbog sumnje da su zelenašili

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2019

Zbog sumnje da su od 68-godišnjaka iznuđivali novac i naplaćivali mu kamatu, jer se kod njih zadužio 4.000 evra, uhapšeni su 27-godišnjak i 32-godišnjak iz Niša, kao i 34-godišnjak iz Aleksinca...Sumnja se, navode u policiji, da su A. K, S. S. i M. V. u prethodnom periodu, uz pretnje, od 68-godišnjaka...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.