HOROR U BORU: U pola noći pokucala na vrata, pa izrešetala nesuđenu priju

Izvor: Večernje novosti, 21.Sep.2018, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U BORU: U pola noći pokucala na vrata, pa izrešetala nesuđenu priju

Ambdika Vineta Osmanović (52) osumnjičena je da je oko dva sata posle ponoći ubila Alenšu Amzovski Turku (39) sa više hitaca iz lovačke puške Ambdika Vineta Osmanović (52) osumnjičena je da je oko dva sata posle ponoći ubila Alenšu Amzovski Turku (39) sa više hitaca iz lovačke puške. Kako saznajemo, Osmanovićeva je uhapšena. Ona je osumnjičena da je noćas došla u kuću u kojoj je živela Alenša, pozvonila na vrata, a kada joj je nesrećna žena otvorila Osmanovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ju je izrešetala!Ubijena Alenša Amzovski Turku (39)Kako "Novosti" nezvanično saznaju, razlog ubistva je činjenica da se ubijena nije slagala da se njena ćerka uda za sina Osmanovićeve. U trenutku pucnjave u kući su se nalazili i suprug Alenše, kao i njihove dve ćerke! Oni su, samo pukom srećom, izbegli hice.Ubistvo se dogodilo u ulici Herderova 4 u Boru.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

POTRESNO SVEDOČENjE: Oteli me kad sam imala 12 godina, držala me kao roba, a sada mi ubi mamu...

Izvor: Večernje novosti, 21.Sep.2018

Policija uhapsila Amdinu Osmanović (52) zbog sumnje da je usmrtila Alenšu Turku (39). Isidoru (18) pokušali da je vrate, jer je pobegla pre sedam meseci ke AMDINA Vineta Osmanović (52) iz Bora osumnjičena je da je u petak ubila svoju priju Alenšu Amzovski Turku (39) hicem...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.