HOROR U BATAJNICI: Ženu polio razređivačem, pa zapalio

Izvor: Kurir, 18.Jan.2015, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U BATAJNICI: Ženu polio razređivačem, pa zapalio

Napadač, s kojim je ranije bila u vezi, popeo se do stana u kojem je živela s maloletnim sinom, a koji se nalazi na drugom spratu. U. S. sigurno ne bi preživela da komšija zbog buke nije izašao da vidi o čemu se radi. Zatekao je ženu u plamenu, ugasio je i pozvao hitnu pomoć

BATAJNICA  - Malo posle ponoći u beogradskom naselju Batajnica, u požaru u zgradi na drugom spratu, teško je povređena 40-godišnja žena i sa teškim opekotinama ona je prebačena u Urgentni centar, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saopštila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U požaru u 00.09 sati, u ulici Svetog Serafima Sarovskog u Batajnici, žena je zadobila opekotine na 70 odsto tela i pošto je zbrinuta u Urgentnom centru, hitno je prebačena na Institut za opekotine u Zvečanskoj ulici u Beogradu, precizirala je Macura.

Kako se nezvanično saznaje, žena U. S. teško je povređena u napadu kada ju je bivši partner polio razređivačem, a potom zapalio. Lekari Urgentnog centra bore se za njen život. Napadač je uhapšen. Žena navodno nije znala za nameru napadača, jer ga je pustila da uđe u zgradu. Napadač, sa kojim je ranije bila u vezi, popeo se do stana koji se nalazi na drugom spratu, polio nesrećnu ženu razređivačem i zapalio.

Prilikom bekstva razbio je ulazna vrata zgrade, jer je interfon u kvaru, a on nije imao ključ.

U. S. sigurno ne bi preživela da komšija zbog buke nije izašao da vidi o čemu se radi. Zatekao je ženu u plamenu, ugasio je i pozvao hitnu pomoć, koja ju je prevezla u Urgentni centar. Žena je u iznajmljenom stanu živela sa maloletnim sinom. Požar je gasilo jedanaest vatrogasaca sa tri vozila. Policija traga za napadačem.

(Tanjug/RTS)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Beograd: U požaru u Batajnici, teško povređena žena

Izvor: Večernje novosti, 18.Jan.2015

Malo posle ponoći u beogradskom naselju Batajnica, u požaru u zgradi na drugom spratu, teško je povređena četrdesetogodišnja žena i sa teškim opekotinama ona je prebačena u Urgentni centar, saopštila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. U požaru u 00:09 sati, u ulici Svetog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.