Beograd: Polio ženu razređivačem i zapalio je

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jan.2015, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Polio ženu razređivačem i zapalio je

Malo posle ponoći u beogradskom naselju Barajnica, u požaru u zgradi na drugom spratu, teško je povređena četrdesetogodišnja žena i sa teškim opekotinama ona je prebačena u Urgentni centar, saopštila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U požaru u 00:09 sati, u ulici Svetog Serafima Sarovskog u Batajnici, žena je zadobila opekotine na 70 odsto tela i pošto je zbrinuta u Urgentnom centru, hitno je prebačena na Institut za opekotine u Zvečanskoj ulici u Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << precizirala je Macura.

Kako RTS nezvanično saznaje, četrdesetogodišnju U. S. napao je bivši partner polivši je razređivačem, posle čega ju je zapalio. Policija je ubrzo uhapsila napadača.

R.U. je spasio komšija koji je zbog buke izašao da vidi o čemu se radi i zatekao ženu u plamenu, ugasio je i pozvao hitnu pomoć, koja ju je prevezla u Urgentni centar.

Požar u stanu gasilo je 11 vatrogasaca sa tri vozila, kažu u MUP-u Srbije.

Tokom večeri i noći dogodile su se tri saobraćajne nesreće.

U 21:13 sati u Mirjevu povređen je mladić od 18 godina i prevezen je u KBC Zvezdara i predat ortopedu.

U 21:42 sati u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu povređena je starija žena od 70 godina, kada je na nju naleteo motorciklista i ona je sa povredama glave i desnog kuka prevezena u Urgentni centar, kazala je Macura.

U 23:56 sati dve muške osobe od oko 40 godina su povređena i obojica su zaobili tupe povrede glava i istezanje vrata u saobraćajnoj nesreću u Surčinu.

Pred jutro, u 05:54 sati na Kružnom putu kod Bubalj potoka, u ulazu u autopijacu, dve muške osobe su povređene i oni su prebačeni u Urgentni centar.

Lekarima Hitne pomoći javljali su se pretežno asmatričari, mada je bila šarolika klinična slika pacijenata koji su tokom noći tražili pomoć, a lekari su intervenisali u 130 slučajeva od kojih je 17 intervencija bilo na javnom mestu, navodi Macura.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U požaru u Batajnici teško povređena žena

Izvor: Blic, 18.Jan.2015

Malo posle ponoći u beogradskom naselju Batajnica, u požaru u zgradi na drugom spratu, teško je povređena četrdesetogodišnja žena i sa teškim opekotinama ona je prebačena u Urgentni centar, saopštila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura...U požaru u 00:09 sati, u ulici Svetog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.