HAPŠENjE U NOVOM SADU: U džepu ekstazi i amfetamin

Izvor: Večernje novosti, 15.Avg.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENjE U NOVOM SADU: U džepu ekstazi i amfetamin

Pregledom osumnjičenog B. P. (34) policija pronašla 172 tablete za koje sumnja da su „ekstazi“ i 84 grama praha za koji sumnja da je amfetamin PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su B. P. (34), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pregledom osumnjičenog, policija je pronašla 172 tablete za koje sumnja da su „ekstazi“ i 84 grama praha za koji sumnja da je amfetamin. B. P. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uhapšena Senćanka - za ubistvo muža nudila 1.600 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2019, 13:19

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su T.B. (1971) iz Sente, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo podstrekivanje teškog ubistva...Kako se u saopštenju PU Kikinda navodi, sumnja se da je od maja ove godine do juče, osumnjičena T.B. više puta tražila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.