HAPŠENJE ZBOG MITA Policajac tražio 100 evra da ne odvede migranta kod sudije za prekršaje

Izvor: Blic, 13.Jun.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENJE ZBOG MITA Policajac tražio 100 evra da ne odvede migranta kod sudije za prekršaje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Sektora unutrašnje kontrole uhapsili su G. B, policijskog službenika Policijske stanice Kanjiža, zbog primanja mita, kojim je oštetio tri državljanina Pakistana.

On se tereti da je 11. juna ove godine, oko 20 sati, na jednom autobuskom stajalištu  u Horgošu, prilikom obavljanja službene dužnosti zaustavio tri migranta sa područja Pakistana. Nakon što ih je doveo u zabludu da su izvršili prekršaj ilegalno prelaženje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << državne granice, od njih je tražio i uzeo 100 evra kako ih ne bi sproveo nadležnom sudiji za prekršaje.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden dežurnom zameniku višeg javnog tužioca u Subotici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN POLICAJAC IZ KANJIŽE: Pao zbog primanja mita od migranata

Izvor: Kurir, 13.Jun.2016

...On se tereti da je 11 juna ove godine, oko 20 sati, na jednom autobuskom stajalištu u Horgošu, prilikom obavljanja dužnosti od tri migranta sa područja Pakistan uzeo 100 evra kako ih ne bi sproveo sudiji za prekršaje, navodi se u saopštenju..Prethodno ih je doveo u zabludu da su izvršili ilegalni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.