HAPŠENJE UŽIVO: Gugl snimio dramatičnu policijsku poteru u Novom Sadu!

Izvor: NaDlanu.com, 26.Jul.2014, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENJE UŽIVO: "Gugl" snimio dramatičnu policijsku poteru u Novom Sadu!

Prilikom fotografisanja ulica Novog Sada, vozilo kompanije Google uslikalo je i jednu policijsku poteru a, prema saznanjima 021.rs, najverovatnije je reč o hapšenju osumnjičenih za pokušaj razbojništva u zlatari u Železničkoj ulici, u oktobru prošle godine.

Prema saopštenju policije od 31. oktobra prošle godine, tada su privedena dvojica učenika Srednje elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin" iz Siriga i Rakovca koji su se spremali da opljačkaju zlataru Šiket.

>> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << />Pošto su ih građani videli i javili policiji, osumnjičeni su počeli da beže i uhapšeni su nekoliko minuta kasnije u ulazu Augusta Cesarca 4.

Ukoliko želite da vidite kako ova policijska akcija izgleda na Google servisu "Street View" možete to uraditi preko ovog linka.

Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Gugl snimio policijsku poteru u Novom Sadu

Izvor: Večernje novosti, 26.Jul.2014

Prilikom fotografisanja ulica Novog Sada, vozilo kompanije Gugl (Google) uslikalo je i jednu policijsku poteru a, prema saznanjima portala 021.rs, najverovatnije je reč o hapšenju osumnjičenih za pokušaj razbojništva u zlatari u Železničkoj ulici, u oktobru prošle godine. Podsetimo, prema saopštenju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.