Gugl snimio policijsku poteru u Novom Sadu

Novosti online

26. 07. 2014. u 17:25

Prilikom fotografisanja ulica Novog Sada, vozilo kompanije Gugl (Google) uslikalo je i jednu policijsku poteru, najverovatnije je reč o hapšenju osumnjičenih za pokušaj razbojništva

Prilikom fotografisanja ulica Novog Sada, vozilo kompanije Gugl (Google) uslikalo je i jednu policijsku poteru a, prema saznanjima portala 021.rs, najverovatnije je reč o hapšenju osumnjičenih za pokušaj razbojništva u zlatari u Železničkoj ulici, u oktobru prošle godine.

Podsetimo, prema saopštenju policije od 31. oktobra prošle godine, tada su privedena dvojica učenika Srednje elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin" iz Siriga i Rakovca koji su se spremali da opljačkaju zlataru Šiket.

Pošto su ih građani videli i javili policiji, osumnjičeni su počeli da beže i uhapšeni su nekoliko minuta kasnije u ulazu Augusta Cesarca 4.

Pogledajte ovu akciju novosadske policije koja je zahvaljujući Google servisu "Google streetview" od sada vidljiva celoj planeti.

Fotografije koje je Google napravio tog dana u okolnim ulicama takođe pokazuju da se nešto dešavalo u bloku oko Železničke ulice, pa se tako vidi kako na Trg mladenaca stiže policijsko vozilo, a u Železničkoj ulici stoje dva policajca.

Ukoliko želite da vidite kako ova policijska akcija izgleda možete da je pogledate na servisu "Google streetview" preko ovog linka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije