Izvor: RTS, 03.Jul.2022, 16:29

Gostun, u branicima automobila pronađeno više od 23 kilograma marihuane

Policija zaplenila više od 23 kilograma marihuane na Gostunu, uhapšen crnogorskog državljanina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, zaplenili su više od 23 kilograma marihuane i uhapsili crnogorskog državljanina D. R. (1989) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Policija je na graničnom prelazu Gostun, na ulazu u Republiku Srbiju, pregledom automobila kojim je upravljao osumnjičeni, u branicima vozila pronašla 23,6 kilograma marihuane spakovane u 44 paketa, saopštio je MUP.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Crnogorac "nafilovao" automobil sa 23 kilograma droge i pokušao da uđe u Srbiju: Nakon hapšenja OTKRIVENO O KOME JE REČ (FOTO)

Izvor: Blic, 03.Jul.2022

Službenik crnogorske granične policije uhapšen je danas na graničnom prelazu Gostun, jer je u njegovom vozilu pronađena marihuana, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.