Gori još jedna deponija u Beogradu, dim u Batajnici

Izvor: B92, 16.Jun.2017, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gori još jedna deponija u Beogradu, dim u Batajnici

Beograd -- Još nije ugašen požar koji skoro mesec dana tinja na deponiji u Vinči, a danas je planula druga deponija, ovog puta divlja, i to u Batajnici, piše "Blic".

Dim koji se širio ovim naseljem slikao je čitalac tog lista, koji je pre nekoliko dana pisao o velikim količinama razbacanog đubreta koje se već mesecima nalazi u blizini ovog naselja.

Da li će ovaj požar konačno naterati nadležne da nešto preduzmu, zapitao je "Blic".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gori još jedna deponija u Beogradu!

Izvor: BKTV News, 16.Jun.2017

Požar koji tinja već mesec dana na deponiji u Vinči, još uvek nije ugašen i stvara nemir građanima. A onda je planula i druga deponija, i to u Batajnici...Građani su u panici zbog dima koji se širi Beogradom danima. Situacija u Vinči je alarmantan, posebno nakon upozorenja stručnjaka da je...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.