GORI ZGRADA U NOVOM PAZARU: Dvoje mrtvih, nekoliko povređenih, vatrogasci se već dva sata bore sa vatrom (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 29.Sep.2018, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORI ZGRADA U NOVOM PAZARU: Dvoje mrtvih, nekoliko povređenih, vatrogasci se već dva sata bore sa vatrom (VIDEO)

Kako nezvanično saznaje RTV Novi Pazar, u požaru u Ulici Rasima Halilovića stradale su dve osobe, dok je nekoliko stanara zgrade Bor povređeno. Kako nezvanično saznaje RTV Novi Pazar, u požaru u Ulici Rasima Halilovića stradale su dve osobe, dok je nekoliko stanara zgrade Bor povređeno.Ekipe vatrogasne službe su na licu mesta i pokušavaju da evakuišu stanare. Sumnja se da je uzrok požara plinska boca, a požar je izbio jutros oko 9.30 sati.Požar se >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dogodio najpre u jednom stanu, a zatim počeo da se širi. Stanovnici zgrade u panici su napuštali stanove.Više od sata kasnije ekipe Vatrogasne jedinice svom raspoloživom mehanizacijom pokušavaju da ugase vatrenu stihiju i bezbedno evakuišu stanovnike Bor zgrade.Jedna osoba još uvek je u stanu, a zbog vatre vatrogasci ne mogu da dođu do nje.Gradom se čuju sirene Vatrogasne službe, koji se nekoliko puta vraćaju da dopune cisterne sa vodom.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Građani ogorčeni – Obećavaju nam “Evropski Novi Pazar” a ne mogu jedan požar da ugase (Video)

Izvor: SandzakPress.net, 29.Sep.2018

Dvije osobe poginule su, a jednoj se ljekari idalje bore za život nakon požara usljed curenja plinske boce u zgradi Bor u ulici Rasima Halilovića u Novom Pazaru. Dvadeset četiri osobe potražile su ljekarsku pomoć na odjeljenju Hitne pomoći.  Požar se desio oko 9:30h, a vatra je zahvatila i dva...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.