FSB: Za identitet teroriste 50 miliona dolara

Izvor: Akter, 17.Nov.2015, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSB: Za identitet teroriste 50 miliona dolara

Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) ponudila je nagradu od 50 miliona dolara za pomoć u "otkrivanju identiteta terorista", odgovornih za pad putničkog aviona u Egiptu i smrt 224 putnika u članova posade

Moskva je danas, dve nedelje posle pada aviona, saopštila da je u pitanju teroristički napad.

Šef FSB-a (bivši KGB) Aleksandar Bortnikov rekao je da na avion A321 izvršen teroristički napad.

Predsednik Vladimir Putin izjavio je da će Rusija >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << "naći teroriste i da će ih kazniti".

Odgovornost za obaranje aviona preuzela je Islamska država.

Avion aviokompanije "Kogalimavija" srušio se 31. oktobra na Sinajskom poluostrvu. Leteo je na relaciji Šarm el Šeik - Sankt Peterburg.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

UCENJENE GLAVE TERORISTA: Rusija daje 50 miliona dolara onome ko otkrije ko im je oborio avion

Izvor: Kurir, 17.Nov.2015

Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) ponudila je nagradu od 50 miliona dolara za pomoć u "otkrivanju identiteta terorista", odgovornih za pad putničkog aviona u Egiptu i smrt 224 putnika u članova posade...Moskva je danas, dve nedelje posle pada aviona, saopštila da je u pitanju teroristički...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.