Putin: Rusija će naći krivce

Izvor: Akter, 17.Nov.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Rusija će naći krivce

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da će Rusija pronaći sve koji su odgovorni za obaranje ruskog putničkog aviona iznad Sinajskog poluostrva, javila je agencija AP

Ovako nešto ne zastareva i moramo da saznamo imena svih odgovornih, rekao je Putin pošto ga je šef službe bezbednosti FSB Aleksandar Bortnikov obavestio da je bomba bila postavljena u aviona kompanije Metrodžet u kome je poginulo svih 224 putnika i članova posade.

Tražićemo ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << svuda, gde god da se kriju i naći ćemo ih na bilo kom mestu na svetu i kaznićemo ih, rekao je ruski predsednik.

Dopisnik britanske stanice BBC iz Moskve javlja da je Putin najavio da će vazdušne operacije ruskih snaga u Siriji biti pojačane.

AP podseća da je organizacija Islamska država preuzela odgovornost za obaranje ruskog aviona kao odmazdu za ruske vazdušne udare u Siriji, kao i da je izdala pretnje samom Putinu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSB: Za identitet teroriste 50 miliona dolara

Izvor: Akter, 17.Nov.2015

Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) ponudila je nagradu od 50 miliona dolara za pomoć u "otkrivanju identiteta terorista", odgovornih za pad putničkog aviona u Egiptu i smrt 224 putnika u članova posade..Moskva je danas, dve nedelje posle pada aviona, saopštila da je u pitanju teroristički...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.