(FOTO) NADZORNE KAMERE SNIMILE SVE: Udario policajca mercedesom, pa ga vozio na haubi 10 metara!

Izvor: Kurir, 12.Avg.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) NADZORNE KAMERE SNIMILE SVE: Udario policajca mercedesom, pa ga vozio na haubi 10 metara!

Nepoznati nasilnik, koji je bahato vozio, odbio da se zaustavi i autom lakše povredio policajca V. P. (42)

KRAGUJEVAC - Policajac V. P. (42) lakše je povređen u nesvakidašnjem incidentu koji se u utorak, oko 21.45 sati, dogodio u najužem centru Kragujevca, kada ga je automobilom udario za sada nepoznati vozač. Pripadnik interventne jedinice Policijske uprave Kragujevac zadobio je nagnječenje rebara i oguljotine kolena, a njegove kolege intenzivno tragaju za nasilnim vozačem >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji ga je povredio.

Interventna policijska patrola, koja se zadesila u Ulici 27. marta, primetila je da iz Ulice Nikole Pašića velikom brzinom nailazi crni „mercedes“, čiji je vozač bahato upravljao autom.

- On je naglo kočio, pa se „potpisivao“, prelazio je iz jedne u drugu traku, preticao ostale automobile i izazivao opasnost po druge vozače i slučajne prolaznike. Kolege su izašle na kolovoz i pokazale mu da stane, kako bi ga legitimisali. Međutim, vozač je samo malo usporio, a zatim naglo zgazio papučicu gasa i udario kolegu V. P. koji je od siline udara pao na haubu „mercedesa“. Siledžija ga je tako nosio na haubi deset metara, dok kolega nije skliznuo i pao na ulicu, prepričava događaj Kurirov izvor iz policije.

Nasilnik za volanom je velikom brzinom umakao kroz Ulicu Kneza Mihaila, a policijska potera do sada nije dala rezultata. Dramatičan trenutak udara policajca zabeležile su i sigurnosne kamere na jednoj instituciji preko puta mesta događaja. Policija očekuje da joj ovaj snimak pomogne u identifikaciji vozača koga tužilac tereti za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

(B. V.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.