Epilog akcije SBPOK u Čačku: Uhapšen Čačanin 3.O. (53) zaplenjeno osam kilograma droge

Izvor: Večernje novosti, 21.Feb.2020, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epilog akcije SBPOK u Čačku: Uhapšen Čačanin 3.O. (53) zaplenjeno osam kilograma droge

Pripadnici SBOK zaplenili su osam kilograma marihuane i uhapsili Z. O. (53) iz Čačka ČAČAK - PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su osam kilograma marihuane i uhapsili Z. O. (53) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i prodaja opojnih droga i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje. Hapšenje je usledilo posle gotovo filmske akcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << policije u četvrtak veče, oko 21.30 časova. Policija je, naime, u mestu Konjovići, u okolini Čačka, u automobilu „BMW X6”, kojim je upravljao osumnjičeni, na suvozačevom sedištu pronašla džak, u kojem se nalazilo osam plastičnih paketa marihuane. Prethodno je policija osumnjičenog primetila kada je uzeo plastični džak sa drogom, koji je stajao pored kante za otpatke, i smestio ga u svoje vozilo. Prilikom pokušaja policije da ga zaustavi, Z.O. se oglušio o naređenja, pokušao da pobegne i udario u službeno policijsko vozilo. U kanti za otpatke odakle je Z.O. uzeo džak, pronađena je još jedna platnena torba sa sedam paketa marihuane. Osumnjičenom je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Čačku.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preševac krao televizore i mobilne telefone iz hotela u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Feb.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su D. A. (1978) iz Preševa zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela krađa i prevara...Sumnja se da se on u februaru ove godine prijavljivao kao gost u nekoliko hostela u Nišu iz kojih je ukrao mobilne telefone, dva televizora,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.