Izvor: RTS, 04.Dec.2020, 11:06

Eksplozija u Aberdarevoj, jedna osoba poginula, dve povređene

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene, od kojih jedna teže, u eksploziji na parkingu RTS-a u Aberdarevoj ulici.
Prema nezvaničnim informacijama, jedan radnik firme "Ening energetika" je nastradao, a jedan je teško povređen u eksploziji na parkingu RTS-a u Aberdarevoj nešto pre 10 sati ujutru.

Najverovatnije je eksplodirala boca sa gasom za zavarivanje koja se nalazila unutar automobila kojim su se radnici dovezli.
Kako nezvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saznajemo, u trenutku eksplozije oba radnika bila su izvan vozila i nisu manipulisali bocama.
Prve informacije govorile su da je do eksplozije došlo tokom istovarivanja boca.

Trebalo je da otklone kvarove na sistemu za klimatizaciju u zgradi RTS-a.
Lakše je povređen jedan radnik RTS-a, dok je od siline eksplozije uništeno nekoliko službenih automobila, a popucali su prozori na zgradi.
Na licu mesta su izašli istražni organi da bi utvrdili uzroke eksplozije.
RTS žali što je došlo do nesreće i izražava saučešće porodici preminulog radnika. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Eksplozija u Aberdarevoj, jedna osoba poginula, dve povređene

Izvor: Danas, 04.Dec.2020

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene, od kojih jedna teže, u eksploziji na parkingu RTS-a u Aberdarevoj ulici, javlja RTS.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.