Izvor: Danas, 17.Maj.2023, 13:13

Edin Numanović: Nagomilani problemi zahtevaju hitnu promenu vlasti

Opoziciona scena u Novom Pazaru se okuplja u snažan front, koji priprema promjenu vlasti, koja traje 16 godina, na čelu sa Sandžačkom demokratskom partijom (SDP). Nagomilani problemi zahtjevaju hitnu promjenu vlasti. Želimo da predvodimo ovaj proces i damo šansu svim zdravum društvenim snagama u ovom gradu, ocenjuje, za Danas, potpredsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP), Edin Numanović.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Numanović: Nagomilani problemi zahtjevaju hitnu promjenu vlasti u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 17.Maj.2023

Opoziciona scena u Novom Pazaru se okuplja u snažan front, koji priprema promjenu vlasti, koja traje 16 godina, na čelu sa Sandžačkom demokratskom partijom (SDP). Nagomilani problemi zahtjevaju hitnu promjenu vlasti. Želimo da predvodimo ovaj proces i damo šansu svim zdravum društvenim snagama...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.