Izvor: Blic, 28.Okt.2021, 22:31

EVROPSKA KOMISIJA O KLANOVIMA U CRNOJ GORI I SRBIJI Brisel zumira kriminalce na našoj teritoriji, u izveštaju detalji o klanu Velje Nevolje, o Zviceru i Vukotiću i LIKVIDACIJAMA U INOSTRANSTVU

Evropska komisija je u izveštaju iz oktobra 2021. godine detaljno analizirala situaciju sa kriminalnim klanovima u Crnoj Gori i Srbiji, kao i o milionskim zaplenama kokaina. Kako je saopšteno, primećen je "napredak Crne Gore u borbi protiv organizovanog kriminala", međutim u izveštaju je istaknuto da su "međunarodni šverc droge i ubistva povezana sa klanovima i dalje tipična obeležja crnogorske kriminalne scene".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.