Izvor: Blic, 22.Okt.2021, 10:01

EKSKLUZIVNO Uhapšeni Džonić BIO NA LIDIJINOM ROĐENDANU, meštani kažu da je s porodicom Đokić bio IZUZETNO BLIZAK (FOTO)

Goran Džonić rođak ubijene porodice Đokić koji je osumnjičen da je 26. septembra brutalno ubio celu porodice, prusustvovao je rođendanskoj proslavi Lidije Đokić! Kako za "Blic" pričaju meštani Moravca, Džonić je bio izuzetno blizak sa Đokićima i u poslednje vreme su mnogo vremena provodili zajedno!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

EKSKLUZIVNO Uhapšeni Džonić sa Goranom, Gordanom i Lidijom na rođendanu njegove unuke, meštani kažu da je s porodicom Đokić bio IZUZETNO BLIZAK (FOTO)

Izvor: Blic, 22.Okt.2021

Goran Džonić rođak ubijene porodice Đokić koji je osumnjičen da je 26. septembra brutalno ubio celu porodice, sa Goranom, Gordanom i Lidijom je bio izuzetno blizak, a u prilog tome govori i fotografija sa proslave rođendana Džonićeve unuke kojoj su njih troje prisustvovali.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.