Izvor: Blic, 22.Okt.2021, 10:48

EKSKLUZIVNO Uhapšeni Džonić sa Goranom, Gordanom i Lidijom na rođendanu njegove unuke, meštani kažu da je s porodicom Đokić bio IZUZETNO BLIZAK (FOTO)

Goran Džonić rođak ubijene porodice Đokić koji je osumnjičen da je 26. septembra brutalno ubio celu porodice, sa Goranom, Gordanom i Lidijom je bio izuzetno blizak, a u prilog tome govori i fotografija sa proslave rođendana Džonićeve unuke kojoj su njih troje prisustvovali.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Klupko" se odmotava: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić - privedena i njegova supruga FOTO

Izvor: B92, 22.Okt.2021

G.Dž. rođak ubijene porodice Đokić koji je osumnjičen da je 26. septembra brutalno ubio celu porodice, sa Goranom, Gordanom i Lidijom bio je blizak...U prilog tome govori i fotografija sa proslave rođendana G.Dž. unuke kojoj su prisustvovali...Kako pričaju meštani Moravca, G.Dž. je bio izuzetno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.