EGZEKUCIJA U NIŠU: Osuđenik ubijen dok je sređivao travu kod Tvrđave

Izvor: Večernje novosti, 26.Nov.2018, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EGZEKUCIJA U NIŠU: Osuđenik ubijen dok je sređivao travu kod Tvrđave

Osuđenik zatvora u Nišu Ivan Ilić (41) ubijen je sa više hitaca ispred Tvrđave u tom gradu, potvrđeno je "Novostima" Osuđenik zatvora u Nišu Ivan Ilić (41) ubijen je sa više hitaca ispred Tvrđave u tom gradu, potvrđeno je "Novostima".Pročitajte još - Dvostruko ubistvo u Nišu naručeno iz zatvora? Prema prvim informacijama, do napada je došlo oko 13.30 sati, kada je Ilić, koji je bio angažovan oko uređivanja javnog zelenila, ubijen vatrenim oružjem.Ilić je podlegao povredama na licu mesta.Foto: J. Ć.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Šest hitaca u robijaša dok je kosio travu

Izvor: Večernje novosti, 26.Nov.2018

Jagodinca Ivana Ilića (41), koji je izdržavao kaznu u KPZ Niš, likvidirali pucajući iz "škorpiona". Zapaljen automobil koji su koristili napadači. Ilić bio osuđen za trgovinu narkoticima IVAN Ilić (41) iz Jagodine, koji je izdržavao kaznu u niškom Kazneno-popravnom zavodu,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.