Dvostruko ubistvo u Mirijevu

Izvor: Politika, 04.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvostruko ubistvo u Mirijevu

Beograđani Ivan Milošević (23) i Nenad Sabo (21) ubijeni su sinoć oko 19.30 časova u kafiću "Belami", u Ulici mirijevski venac broj 8G. Prema prvim nezvaničnim informacijama, na njih dvojicu pucao je za sada nepoznati napadač, starosti između 25 i 30 godina, visok 175-180 centimetara, koji je na sebi imao farmerice i kožnu jaknu. Do zaključenja ovog izdanja našeg lista nije se zasigurno moglo tvrditi na koji se način dogodilo ovo dvostruko ubistvo. Prema jednoj verziji, Milošević i >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Sabo su sedeli za stolom u kafiću "Belami", kada su im prišla trojica momaka, od kojih je jedan imao pištolj. Bez reči upozorenja, pucao je Miloševiću u glavu, a Sabou u grudi. Drugi izvori, pak, tvrde da su Milošević i Sabo sedeli u društvu sa još trojicom prijatelja, kada je između njih došlo do svađe, pole čega je, navodno, jedan od njih pripucao i ubio dvojicu mladića.

Jedino što se sigurno zna to je da je ubica ispalio četiri hica iz pištolja, od kojih su po dva završila u telima i u glavi Miloševića i Saboa.

Policija je ubrzo došla na mesto događaja i obavila uviđaj. Inspektori policije su satima strpljivo tražili tragove u kafiću i na ulici, zbog čega je saobraćaj jedno vreme bio zaustavljen. Tragajući za ubicom, policajci su pretraživali okolne ulice i proveravali svako sumnjivo vozilo u okolini mesta ubistva.

Motivi ovog zločina za sada nisu potpuno jasni. Navodno su Milošević i Sabo bili u poslovima građevinskog preduzimaštva, pa su se zamerili nekom od poslovnih partnera. Ove informacije poklapaju se sa izjavom jednog od očevidaca iz kafića "Belami" koji je odmah posle zločina utrčao u obližnju pekaru, rekavši da su se "međusobno poubijali zidari". Pored ovog, policija proverava i druge motive zločina koji bi mogli da leže opet u nekim drugim nelegalnim radnjama.

Sinoć su, inače, kolale i nepotvrđene informacije da je policija uspela da pronađe dvojicu napadača u blizini Glavne železničke stanice, u Karađorđevoj ulici. Navodno, oni su uhapšeni, a jedan od njih je, prema tim informacijama, policajac. Dalja istraga trebalo bi da rasvetli sve detalje ovog dvostrukog ubistva.

[objavljeno: ]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.