Dvojica radnika nastradala kod  Zubinog Potoka

Izvor: RTS, 20.Avg.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica radnika nastradala kod Zubinog Potoka

U tunelu koji se gradi za potrebe regionalnog vodovoda u Jagnjenici, u opštini Zubin Potok, pronađena tela dvojice radnika jedne građevinske firme iz Bora.
Beživotna tela dvojice radnika izvađena su iz tunela nešto pre podneva, prenosi Tanjug.

Šef operative Kosovske policije Željko Bojić rekao je novinarima da su stradali I. V. i K. S. obojica iz Bora i da na telima nije bilo tragova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nasilja.
Tela će, rekao je Bojić, biti poslata na obdukciju.
Uzrok smrti za sada nije poznat, pretpostavlja se da bi uzrok mogao biti gušenje. Na licu mesta su policija, vatrogasaci i hitna pomoć.
Nestanak radnika sinoć je oko 21 sat prijavio policiji njihov kolega.
Gradnja tunela u kojem se dogodila nesreća počela je pre više od godinu dana, a do sada je iskopan u dužini od 270 metara.
Radnici koji su stradali u njemu radili su na isušivanju vode iz tunela.
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je saučešće porodicama dvojice nastradalih radnika.
"Sa nevericom sam primio vest o nesreći koja se sinoć dogodila u tunelu kod Zubinog Potoka. Porodicama nastradalih radnika upućujem reči utehe i saosećanja u njihovom bolu i želim im puno snage u ovim teškim danima. Delim osećanje bola sa svim građanima Kosova i Metohije, za čiju dobrobit su nesrećni radnici bili angažovani na poslovima izgradnje regionalnog vodovoda", poručio je Đurić u saopštenju. 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.