Izvor: Blic, 13.Jun.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje poginulo, jedan teško povređen

Dvoje poginulo, jedan teško povređen

DANILOVGRAD - U saobraćajnoj nesreći juče oko 4.50 sati, u blizini Danilovgrada, na putu Podgorica-Nikšić, poginuli su Zdravko Lopušina (29) i Jovana Gojković (22), oboje iz Nikšića, dok je teško povređen Željko Kovačević (29). Tamara Pavićević (22), na sreću, prošla je sa neznatnim povredama, saopštio je 'Blicu' istražni sudija Željko Raičević koji je obavio uviđaj. Do nesreće je došlo kada je 'audi A8' (NK-276-36) >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u kome su bili mladi Nikšićani, a kojim je upravljao Kovačević, iz pravca Podgorice, iz neutvrđenih razloga prvo zakačio metalnu ogradu puta sa desne strane, a zatim se odbio na levu stranu kolovoza i udario u stenu, posle čega se prevrnuo na krov.

Prodali 7,5 tona mesa bez saglasnosti inspekcija

PODGORICA - Uprava carine Crne Gore, u cilju zaštite carinskog područja, obavila je naknadnu kontrolu uvoza 21.000 kilograma smrznutog pilećeg mesa koje je iz Holandije uvezla cetinjska firma 'Zrnožit'. Iz carine su saopštili da je odgovorna osoba ove cetinjske firme već prodala 7.500 kilograma smrznute piletine bez saglasnosti Veterinarske i Sanitarne inspekcije. U saopštenju se ne navodi ime odgovorne osobe, ali su iz carine naglasili da je ta osoba učinila istovremeno carinski prekršaj i da je zaprećena kazna od jednostruke do trostruke vrednosti robe, uz izricanje zaštitne mere oduzimanja robe.

Iskliznula tri vagona

BEOGRAD - Tri vagona brzog voza koji je saobraćao iz Novog Sada prema Baru juče ujutru iskliznula su sa pruge Beograd-Bar između stanica Zlatibor i Jablanica.

Na sreću, u incidentu niko nije povređen, ali je oštećeno 100-150 metara pruge pa je saobraćaj između Beograda i Bara za sada u prekidu. U vozu iz Bara broj 812 koji je za Beograd krenuo preksinoć u 21.30 sati nalazi se i grupa od 120 dece iz glavnog grada, a za koje je organizovan prevoz autobusima direktno za Beograd. Sva deca se dobro osećaju, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.