Dvoje poginulih u udesu kod Nove Varoši

Izvor: Studio B, 27.Maj.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje poginulih u udesu kod Nove Varoši

U mestu Krdžavske Vodenice, opština Nova Varoš, sinoć oko 21.35 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe izgubile život, saopštila je Policijska uprava Prijepolje.

Udes se dogodio na državnom putu I B reda, broj 23, kada je teretno motorno vozilo marke "FAP", prijepoljske registracije, kojim je upravljao F.D. (27) iz Prijepolja, sletelo sa puta u reku Bistricu.

Vozač F.D. i suvozač M.LJ. (49), obojica iz Prijepolja, su poginuli na licu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << mesta.

Uviđaj saobraćajne nezgode izvršilo je Osnovno javno tužilaštvo iz Prijepolja, uz sudelovanje službenika Policijske uprave u Prijepolju.

 

 

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.