Dvoje mrtvih u sudaru kod Bubanj Potoka

Izvor: S media, 01.Okt.2010, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje mrtvih u sudaru kod Bubanj Potoka

Dve osobe su poginule, a jedna je povredjena u sudaru putničkog vozila i šlepera koji se dogodio nešto pre jednog časa posle ponoći na Kružnom putu kod Bubanj Potoka, rečeno je u Upravi saobraćajne policije.

Poginula su dva mladića starosti od po 25 godina, a povredjen je 40-godišnji gradjanin turske nacionalnosti, rečeno je u Upravi saobraćajne policije.

Gradjanin turske nacionalnosti od 40 godina je sa ozledama na čelu, na vratu, nosu i bolom u slabinskom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << predelu prebačen u Urgentni centar, izjavila je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Nesreća se dogodila kada su se sudarili putničko vozilo i šleper, a nastradali su se nalazili u putničkom pik-ap vozilu, prenela je RTS.

Dve vatrogasne ekipe sa Voždovca su počele akciju spasavanja pošto je Elekstrodistribucija Srbije prethodno isključila struju u tom području, jer je šleper posle sudara dodirivao visokonaponske kablove.

Nadležna ekipa je obavila uvidjaj, a saobraćaj u tom delu grada normalno funkcioniše, prenela je RTS.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U nesreći kod Bubanj potoka poginule dve osobe

Izvor: Blic, 01.Okt.2010

Dve osobe su poginule, a jedna je povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koji se dogodila na kružnom putu kod Bubanj potoka, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura...Dva muškarca iz putničkog vozila starosti 25 godina poginula su na licu mesta, a vozač kamiona turske nacionalnosti (40)...

Nastavak na Blic...

Nesreća kod Bubanj Potoka

Izvor: RTS, 01.Okt.2010

Dva mladića poginula u sudaru putničkog vozila i šlepera, na kružnom putu, u blizini Bubalj Potoka. Vozač šlepera, turski državljanin, prevezen u Urgentni centar...U sudaru putničkog vozila i šlepera, koji se oko jedan čas dogodio na kružnom putu u blizini auto-pijace Bubanj Potok, dvojica...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.